Programok

Az apartmantól 200 méterre szabadstrand található. A homokos partú, romantikus, Badacsony panorámás strandon étterem, büfé, zuhanyzó, illemhely, öltöző és játszótér vár. 

Az apartmantól 500 méterre Balatonfenyves legnagyobb strandja 40 000 négyzetméter pihenőfelülettel, két lídós partszakasszal öt játszótérrel rendelkezik.

Az ingyenes strandon öltözőkabinok, értékmegőrző, mozgáskorlátozott bejáró és illemhely, melegvizes tusolási lehetőség, gyermek pelenkázó, ugráló vár, strandröplapda pálya, vízi bicikli kölcsönző, ingyenes Wi-Fi szolgáltatás várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

 

Termálfürdők: Hévíz , Zalakaros, Marcali,  Csisztafürdő 

Remek lehetőségek vannak, ha felhősebb az égbolt és egy kis meleg  gyógyvizes kényesztetésre vágyunk.

Próbáld ki a nagyszerű vitorlás sportot!

Vitorlázás, vitorlás bérlés, akár kapitánnyal. Kényelmes családi túravitorlázási lehetőség 1- től akár 8 óra időtartamra is. 

 

Badacsonyba menetrendszerinti hajójárat. 

Gyors luxus motoros yachttal élményhajózás: Balatonfenyves- Szigliget, Balatonfenyves- Badacsony, Balatonfenyves- Keszthely útvonalakon.

 

Kisvasút – „Keskeny nyomtáv, széles mosoly” 

A kisvonatok átszelik a legendás Nagyberket és megfigyelhető az egyedi növény és állatvilág. Az utazás felejthetetlen élményt nyújt a legkisebbeknek és a legnagyobbaknak egyaránt. 

 

Nagyberek túrák Balatonfenyves turisztikai egyesületének szervezésében vezetett, kerékpár, nordic walking, kajak és kenu túrák keretében, illetve kisvasúttal.

Foglalni szeretne? Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Email: edina.muller65@gmail.com

Tel 1: +36 30 282 8750
Tel 2: +36 30 997 65 21